Referenser

Pär Håkansson  VD  XL-Bygg Jämjö

”Jag fick konflikter på en av mina avdelningar och gav Jan-Olof i uppdrag att lösa problematiken. Han har med sin breda erfarenhet lyckats få mina anställda att inse ansvar, möjligheter och ekonomiskt ansvar. Efter några månaders återkommande grupparbeten varvat med individuella arbeten har stämning och produktivitet förbättrats fantastiskt bra. Jan-Olof har givit mig återkoppling under projektets gång vilket har varit av stor betydelse för mig som chef.”

”En av mina anställda var på väg att drabbas av utmattningsdepression. Jag rådfrågade Jan-Olof och erbjöd min anställde samtal vilket visade sig vara mycket bra. Samtalen gav en insikt om arbete kontra fritid och självkännedom vilket gav min anställde möjligheten att komma tillbaka i sitt arbete och i en betydligt bättre sits.”

”Att träffa Jan Olof är att investera i sig själv. En lugn man med förmåga att lyssna, coacha och balansera.  Han fick mig att lära känna mig själv bättre och inse vad som är viktigt för mig.  Jag är så tacksam för att ha mött Jan-Olof.”

Linda

Så här säger nöjda kunder om mina insatser och de uppdrag jag haft tillsammans med samarbetspartners.

”Jag har en enda person att tacka och det är Jan-Olof Petersson. Utan dig, dina kunskaper, ditt lugn och ditt stöd hade jag inte rott detta i hamn.  När man kan hjälpa mig finns det sannerligen hopp för alla med fobier. Jag var inte säker på att jag trodde KBT skulle hjälpa mig men fick genast förtroende för Jan-Olof. Han har den effekten. Ni vet som en förbannat bra lärare som har balansen mellan att vara sträng men samtidigt besitta en go humor som lyser igenom emellanåt. De lärarna fångade alltid mitt intresse i skolan och på deras lektioner lärde jag mig alltid mest.  Tänk att det fortfarande fungerar likadant. Jan-Olof, du är förbannat skicklig på ditt jobb!  

Evelina tar examenEvelina som fått hjälp med sin Ormfobi

 

 

 

 

 

 

 

”A&L erbjöd oss professionell och kunnig hjälp med vårt arbetsmiljöarbete och såg till att även komplexa frågor blev enkla. Jan-Olof och Lotta var lyhörda, engagerade och vi skulle varmt rekommendera deras tjänster. Dessutom så fick man jobbet gjort i trevligt umgänge.”

Med Vänliga Hälsningar,                                                                                                           Amani Loubani        Mera Assistans i Malmö AB

Marie Lundbladh innehavare av Massagegaraget  som Coachats                                    ”För mig har coaching varit en resa i mitt medvetande och undermedvetna. Det mest spännande har nog varit att jag fått ta tag i saker som jag nog gärna annars struntat i.    Det har också öppnat ögonen på mig var det gäller mitt företagande och hur mycket bättre jag känner att jag blivit med Jan-Olofs stöd. För mig är coaching ett bra hjälpmedel i min utveckling som egen företagare Träffarna med Jan-Olof har varit både spännande och fulla med  AHA upplevelser. Tack Jan-Olof för alla bra verktyg jag fått och jag jobbar aktivt med dem varje dag!”

Kvinna 30 år  som Jobbcoachats
”Jag har varit på intervju och det gick bra. Intervjun gick ungefär till som den vi hade. Din hjälp är en av de bästa jag någonsin fått, tusen tack!”

Man 41 år som jobbcoachats
”Jag hade att göra med ett proffs! Fick alla uppmärksamhet av Jan-Olof och jag var viktig för honom. Skön känsla! Jan-Olof gav mig helt nya idéer och jag fick mycket beröm för mitt CV. Jan-Olof var väldigt flexibel och kände av rätt väl vad jag ville ha. Han pushade precis lagom och var lyhörd för mitt engagemang.”

Kriminalvården
”Jan-Olof har haft ett stort engagemang i personal- och verksamhetsfrågor. Hans personlighet kännetecknas av idérikedom, civilkurage samt att han är lösningsinriktad i funktionen som konsult åt oss.  Hans starka sidor är att vara konstruktiv med en god analytisk förmåga, samtidigt som han har varit stödjande i sitt förhållningssätt mot våra chefer”.
Man 30 år som har fått KBT
”Träffarna med Jan-Olof gav mig verktyg att leva i nuet och fokusera på det positiva och roliga i livet. Tidigare ”ältade” jag ofta tidigare problem och motgångar. Nu har jag lärt mig att se ljusare på mig själv och den intressanta tillvaro jag ju faktiskt lever i.”

Kvinna 35 år  som har fått KBT
”Jag var så fruktansvärt rädd för spindlar så att jag kunde börja gråta vid åsynen av en spindel – ja till och med svimma!
När jag väl bestämt mig för att en gång för alla bli av med min stora spindelfobi gjorde Jan-Olof det lätt för mig. Med hans trygghet och säkerhet vägledde han mig med frågor, påståenden och förklaringar. Efter endast sex tillfällen (tror jag det var) kunde jag låta en stor spindel krypa på handen, armen å till och med i håret!
Det är alldeles underbart att inte behöva förändra sin livsföring på grund av en sådan sak som att vara rädd för ett litet kryp.”

Kvinna 26 år som har fått KBT
”Jag åt aldrig glass ute, drack aldrig läsk i burk, hade fönstren stängda på dagarna, övertalade mina vänner att det var trevligare att sitta inne på en mörk krog i stället för att sitta på uteserveringarna och så vidare i det oändliga. Jag kontaktade Jan-Olof och han sade sig villig att försöka hjälpa mig. Vi började tänja på skräckgränserna i små portioner, dels genom samtal, dels genom praktiska övningar som gav ett snabbt resultat.
Det fungerade ju! Vi åt glass på uteserveringar, jag hade fönstret öppet hemma, lite i taget återgick sommarlivet till att vara mitt och inte getingarnas. I augusti, efter ett eldprov bland getingar, förklarade Jan-Olof mig ”botad”, men instruerade mig också om hur jag skulle hålla detta vid liv kommande somrar. Att ständigt utmana rädslan, att inte låta mig begränsas av något som till största delen finns inne i mitt huvud. Nu när jag har verktygen är det inte svårt. ”