Professionell Coaching Individ

Vi utsätts alla för förändringar om vi vill eller ej.Ibland önskar vi själva förändring och förnyelse. En, av flera, metoder att förstå och få hjälp på vägen mot något nytt är Professionell Coaching.

Som coach är jag nyfiken, envis och motiverande. För mig innebär individuell coaching både karriärutveckling och personlig utveckling som kan leda till nya och annorlunda uppgifter i livet.

För mig är det viktigt att hålla mig uppdaterad i det jag sysslar med. Därför är jag Diplomerad Coach genom ICF, International Coach Federation. Jag uppdaterar mig till certifierad Coach i närtid.

Coaching börjar bli ett etablerat och seriöst verktyg. Bäst beskrivs det här hos Coach Companion där jag utbildat mig.

Kontakta mig gärna så skräddarsyr vi Din  karriärutveckling och personliga utveckling som kan leda till nya och annorlunda uppgifter i livet.

Se gärna under referenser vad coachade tycker. ”För mig är coaching ett bra hjälpmedel i min utveckling som egen företagare”  

”Att träffa Jan Olof är att investera i sig själv. Ett lugn man med förmåga att lyssna, coacha och balansera. Han fick mig att lära känna mig själv bättre och inse vad som är viktigt för mig.  Jag är så tacksam för att ha mött Jan-Olof.”